Now Reading:
Ubijen Slaviša Krunić i još dvije osobe u pucnjavi u blizini Banjaluke – uhapšene dvije osobe

Ubijen Slaviša Krunić i još dvije osobe u pucnjavi u blizini Banjaluke – uhapšene dvije osobe

U pucnjavi su ubijeni i jedna od krunićevih pratilaca, drugi je ranjen, a ubijen je i jedan od napadača.

Feni je u policiji rečeno da je u Glamočanima kod Banjaluke u toku uviđaj na mjestu gdje je protekle noći došlo do pucnjave u kojoj su tri osobe smrtno stradale, a jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede.

Istragu u vezi s ovim krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Policiji se oko 22.43 sati obratila ženska osoba i prijavila da je u mjestu Glamočani, na vikendici, vlasništvo Slaviše Krunića, došlo do pucnjave i da ima ranjenih, a na mjestu događaja zatekli su više mrtvih i ranjenih osoba.

Mediji u Banjaluci, pozivajući se na nezvanične izvore, tvrde da je Krunić ubijen je klasičnoj sačekuši na porodičnom imanju.

Uhapšeni su Emilio Balda i Goran Milanović koji se sumnjiče da su izvršili krivično djelo teško ubistvo Slaviše Кrunića.

U bjekstvu je saučesnik Benedije Đukanović. U pitanju je organizovana kriminalna grupa presuđivana za više krivičnih djela.

– Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas su lišili su slobode lica E.B. i M.G. koja se sumnjiče da su izvršila krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Кrunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo Ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su sinoć počinjena u Glamočanima, kod Banjaluke – saopšteno je ranije iz MUP RS-a.

Navode i kako se ove osobe sumnjiče da su sa osobom inicijala Ž.К., koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Кrunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela.

Za ova krivična djela sumnjiči se i lice B.Đ. iz Banjaluke, koji se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za ovim licem raspisana je potjernica.

Izvor: interview.ba

Input your search keywords and press Enter.