Now Reading:
U Gornjem Kotorcu pronađena tijela supružnika

U Gornjem Kotorcu pronađena tijela supružnika

U naselju Gornji Kotorac u Istočnoj Ilidži, u porodičnoj kući jutros su pronađena dva tijela, potvrdila je za Faktor Vesna Stokanović, glasnogovornica PU Istočno Sarajevo.

Tijela su pronađena u garaži kuće, a radi se o supružnicima.

– Radi se o osobama inicijala K .B. i S. B. Tačan uzrok smrti još nije poznat. U toku je uviđaj i vještak je na mjestu događaja – kazala je Stokanović.

Prema izjavama komšija, navodno se radi o ubistvu i samoubistvu. Neki od njih tvrde da je muž ubio suprugu, a potom sebe. Iz policije ove spekulacije još ne mogu potvrditi.

Policija je imanje ogradila žutom trakom, a okupio se veliki broj komšija.

****

 

Nakon što su jutros u garaži u prizemlju porodične kuće u Gornjem Kotorcu u Istočnoj Ilidži pronađena tijela dvoje supružnika, uviđajem je konstatovano da se radi o ubistvu i samoubistvu, potvrđeno je za Faktor iz PU Istočno Sarajevo.

Kako nezvanično saznajemo, Kenan Bešić ubio je svoju suprugu Senadu Bešić, a potom je presudio i sebi.

Slučaj je policiji prijavljen jutros u 9.10 sati.

– Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici u prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i sudskog vještaka i tom prilikom je konstatovano da je K. B. upotrebom vatrenog oružja-puške lišio života S. B. a zatim istim oružjem izvršio samoubistvo – saopćila je Vesna Stokanović, glasnogovornica PU istočno Sarajevo.

Tijela stradalih prevezena su u prosekturu u Miljeviće, gdje će sutra po naredbi postupajućeg tužioca biti obavljena obdukcija.

Od komšija saznajemo da je iza stradalog para ostalo troje djece, a uzroci ove tragedije nisu poznati.

BHT/Faktor

Input your search keywords and press Enter.