Now Reading:
Predstavljamo: Godišnji planer ličnog razvoja kroz duhovnost by Hidajeta Mahalbašić

Predstavljamo: Godišnji planer ličnog razvoja kroz duhovnost by Hidajeta Mahalbašić

Prenosimo u cjelosti priču koju nam je poslala autorica ovog godišnjeg planera, žena koja vrijedno radi na svojim projektima, te iznova pokreće nove i nove. Njena edukativna predavanja u cijeloj BiH su veoma posjećena i Hidajeta namjerava nastaviti dalje. Veoma je obrazovana, govori nekoliko stranih jezika, hafiz je Kur’ana i majka sedmero djece.

Pred vama je planer koji vas odgaja da razmišljate uredno, jasno, vizionarski, te da se osjećate sasvim kompetentno da živite svoje snove, imajući pred sobom jasne korake do svih ciljeva.

Planer nudi pregršt tehnika i alata koji vas podučavaju:

kako definisati vlastitu viziju
– kako uspostaviti i živjeti autentičnu misiju
– kako postaviti ciljeve, te odrediti akcione korake, u skladu s vlastitim resursima
– postavljanju realnih godišnjih, mjesečnih i dnevnih ciljeva
– kako ulagati svoj najveći resurs u sve one aspekte u kojima je neophodno cvjetati da biste mogli izrasti u duhovno i intelektualno snažnu ličnost koja ima izbalansiran uspjeh u privatnom i društvenom životu

Planer vam nudi jedinstvene afirmacije, kao podršku u uspostavljanju podržavajućih uvjerenja, koja će vam uzrokovati stalni rast, napredak, razvoj i put ka potpunoj slobodi i neovisnosti – materijalnoj i duhovnoj. U planeru imate rubrike za planiranje self-care momenata svakodnevno, te za samooporučivanje, samoobračun , zahvalnost, posebnu molitvu, razvoj samopouzdanja, praćenje čitanja, bilješke spoznaja… i uvijek bude nešto što ne stignem predstaviti, jer je planer čudo.

Poseban dio planera je posvećen druženju sa Kur’anom i zbog toga ga preporučujem, kao jedinstven alat, svima koji hoće da ostvare vezu sa Kur’anom,kroz učenje na arapskom, tedzvid, razumijevanje, hifz…

I da, upravo se sjetih, u planeru je hvalevrijedan plan upravljanja finansijama, kao i plan čišćenja kuće.

Planer obuhvata i lunarni kalendar, u kojem su označeni dani idealni za detoksikaciju hidžamom i jačanje svjesnosti postom. Imate i uputstvo za upotrebu planera. Stoga, planer preporučujem poslovnim ženama i muškarcima, domaćicama i domaćinima, majkama i očevima, djevojkama i momcima, suprugama i muževima… Ukoliko počnete koristiti planer u Februaru niste na gubitku, on ce vam važiti do februara 2021. Želimo vam godinu ljepšu od najdivnijih snova! Uložili smo mnogo truda kako bismo vam planer ponudili u najpristupačnijoj varijanti.

Planer je:
564 stranice
A5 format
offset papir
tvrdi uvez

Narudzbe na fb stranici ili na viber br. 062736089

Živite svoj život punim plućima. Neka svaki dan bude samo Vaš rast u ljubavi, radosti, lahkoći i beskrajnoj ljepoti!

Cijena: 34 KM

Input your search keywords and press Enter.