Now Reading:
Poziv: UČESTVUJTE NA PRVIM B2B SUSRETIMA PODUZETNICA JUGOISTOČNE EVROPE OD 7. DO 9. DECEMBRA U SLOVENIJI

Poziv: UČESTVUJTE NA PRVIM B2B SUSRETIMA PODUZETNICA JUGOISTOČNE EVROPE OD 7. DO 9. DECEMBRA U SLOVENIJI

Sudjelujte na prvim B2B susretima poduzetnica jugoistočne Evrope od 7. do 9. decembra u Rogaškoj Slatini

U organizaciji Poduzetničkog centra Vrelec i Asocijacije žena u poduzetništvu BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije “STRONG WOMEN STRONG SOCIETY” , te svake asocijacije pojedinačno…

Više od stotinu žena očekuje se na prvim B2B susretima poduzetnica (i svih onih koje to žele postati) jugoistočne EVrope, koji će se održati od 7. do 9. decembra u slovenačkom hotelu Atlantida u Rogaškoj Slatini.

Organizatori ove velike poslovne manifestacije su Poduzetnički centar Vrelec iz Rogaške Slatine, na čelu s direktoricom Brankom Aralicom uz četiri najveće asocijacije jugoistočne Europe koje okupljaju žene u poduzetništvu:  “Poduzetnice IN” iz Bosne i Hercegovine, kojeg predstavlja Adisa Tufo iz Sarajeva, „Promocija zdravog života“ na čelu s poduzetnicom Sofijom Bajić iz Novog Sada, “Društvo Miniaturna – Mala misao, velika djela”, na čelu sa slovenskom poduzetnicom iz Ljubljane Zori Jakolin te ”Virtualni ženski poduzetnički centar” iz Zagreba na čijem je čelu poduzetnica i direktorica centra Sanela Dropulić.

Cijeli sadržaj prvih B2B susreta poduzetnica jugoistočne Europe “uronjen je” u wellness i spa aktivnosti koje nudi izuzetno bogat program hotela Atlantida, kako bi sudionice ove manifestacije uživale ne samo u poslovnom, nego i zabavnom programu u Rogaškoj Slatini.

Prošle smo godine uz pomoć Poduzetničkog centra Vrelec organizirali prve B2B susrete slovenskih i hrvatskih poduzetnica, no interes se proširio za ovim vidom poslovnih aktivnosti širom regije, pa su tako srčano prionule na organizaciju novih susreta i kolegice iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Očekujemo prije svega u Rogaškoj Slatini puno pozitivne i konstruktivne volje i energije za međusobnu suradnju žena u poduzetništvu jugoistočne Europe, a zatim i obilje poslova, ali i zabave kroz sadržaje koje je pripremio za sve sudionice B2B susreta hotel Atlantida, Partner Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i srebrni sponzor Kongresa poduzetnica 2019 – najavila je Sanela Dropulić, direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra iz Zagreba.

Svi koji žele sudjelovati u prvim B2B susretima poduzetnica jugoistočne Europe i biti dio međudržavnog poduzetničkog networkinga, te uživati u wellness / antistres vikendu u hotelu Atlantida mogu se prijaviti na mail: info@poduzetnice.ba 

Svi sadržaji B2B susreta su besplatni, dok se individualno plaća boravak u hotelu Atlantida po povlaštenim uvjetima za sudionice susreta uz prethodnu najavu i rezervaciju smještaja. 

Sve dodatne informacije o susretima možete dobiti ako nam pišete u inbox na fb page ili na mail info@poduzetnice.ba

Misija prvih B2B susreta poduzetnica jugoistočne Evrope je jasna – povezati poduzetnice regiona i potaknuti ih na međusobnu suradnju i poslovne aktivnosti, a sve okruniti izuzetnim wellness i turističkim sadržajima koje nude hotel Atlantida i grad Rogaška Slatina.

– Planirali smo okupljanje u petak, 07. decembra od 13 sati u Poduzetničkom centru Vrelec, kao i obilazak naše institucije, uz upoznavanje s povijesti poduzetništva u Sloveniji. U našu agendu stavili smo i obilazak tvornice Afrodita kozmetike, Staklarne Rogaška Slatina kao i još nekoliko poslovnih subjekata i primjera uspješne poduzetničke prakse, no najznačajniji sadržaj svakako su B2B susreti u subotu te potpisivanje sporazuma o suradnji Poduzeničkog centra Vrelec s regionalnim asocijacijama žena u poduzetništvu – istaknula je Branka Aralica, direktorica Poduzetničkog inkubatora Vrelec iz Rogaške Slatine.

B2B susreti u Rogaškoj Slatini donose prije svega poslovne aktivnosti, ali i druženje, poduzetnički networking u neformalnim sadržajima i aktivnostima, odmor, antistres i wellness zabava i još bolje upoznavanje članica i članova udruženja “Poduzetnice IN” s kolegicama poduzetnicama iz Slovenije, Hrvatske i Srbije, te međusobno povezivanje, saradnju i izgradnju zajedničkih projekata.

 

Planirani sadržaj prvih B2B susreta poduzetnica jugoistočne Evrope – Rogaška Slatina, 07. – 09. 12. 2018.

petak, 07. decembar od 12 sati

individualni dolazak u Rogašku Slatinu, hotel Atlantida i smještaj u jednokrevetne, dvokrevetne ili višekrevetne sobe (sve informacije o povlaštenim cijenama smještaja na info@poduzetnice.ba)

13:00-14:30- okupljanje u Poduzetničkom centru Vrelec, kafa i druženje, obilazak centra, upoznavanje s povijesti poduzetništva u Sloveniji

14:30- 16:30- obilazak tvornice Kozmetika Afrodita,  predstavljanje proizvoda i isprobavanje najnovijih linija kozmetike ovog proizvođača, kupovina u tvorničkoj trgovini

16:30-17:30- obilazak Staklarne Rogaška, upoznavanje i predstavljanje posjetiteljicama najvećeg proizvođača kristala na svijetu, kupovina u tvorničkoj trgovini

17:30-19:00- povratak u hotel Atlantida, večera i fakultativni wellness i spa sadržaji u hotelu

subota, 08. prosinac 2018.

9:00- 10:00- obilazak Rogaške Slatine – šetnja kroz ovaj turistički grad u organizaciji hotela Atlantida
10:00.-12:00- B2B susreti poduzetnica jugoistočne Europe
11:45-12:00- svečano potpisivanje sporazuma o suradnji asocijacija poduzetnica BiH, Srbije, Slovenije i Hrvatske s Poduzetničkim centrom Vrelec

FAKULTATIVNO

12:00-13:00- primjeri učinkovite poslovne prakse Medical Centra Rogaška Slatina u Pivnici Mineralne vode
13:00-15:00- povratak u hotel
15:00-16:00- razgled Aninoga dvora Rogaška Slatina

nedelja, 09. prosinac
10:00-12:00- fakultativni sadržaji i poslovni dogovori

 

ILIDZANEWS.BA

 

Input your search keywords and press Enter.