Now Reading:
NOVO U VOGOŠĆI: TETA PRIČALICA – EDUKATIVNI CENTAR ZA PREDŠKOLARCE I ŠKOLARCE

NOVO U VOGOŠĆI: TETA PRIČALICA – EDUKATIVNI CENTAR ZA PREDŠKOLARCE I ŠKOLARCE

U subotu, 3. augusta, u 19 sati održat će se svečanost povodom otvorenja Tete Pričalice d.o.o. u Vogošći.

Teta Pričalica je edukativno-kreativni centar u kojem će djeca školskog i predškolskog uzrasta otkrivati i razvijati svoje talente na prirodan i dopadljiv način, učiti i igrati se u poticajnom okruženju.

Ovaj centar svojim članovima od 5. augusta nudi program za školarce od 1. do 5. razreda, radionice za predškolarce , družionicu za mame i bebe, edukacije za roditelje i odgajatelje, teen parlaonicu, tematske zabave, ljetnu i zimsku školu, kao i biblioteku igračaka. 

www.pricalica.ba

Ovo je jedan od biznisa koje je podržala Fondacija Mozaik, vodeća neprofitna korporacija u regiji, koja kroz svoju inovativnu desetogodišnju strategiju radi na pronalaženju, osnaživanju i ulaganjuu vrijedne i inovativne društvene poduzetnike – kreatore dobre (impakt) ekonomije. Mladi od 17 do 35 godinapo svoje prilike dolaze u online /off-line zajednicu LONAC.pro www.lonac.pro, koja je jedinstveni ekosistem za omladinski aktivizam, poduzetništvo i društveno poduzetništvo.

Lidija Sejdinović je jedna od poduzetnica koja se prijavila u LONAC i svoju ideju pretvorila u biznis. Ona sada vodi centar koji potpomaže obrazovanje, razvija cjeloživotne vještine i zdrave navike kod djece, a roditeljima pruža kontinuiranu podršku u odgoju, te u izgradnji odgovornog i prirodnog roditeljstva.

ILIDZANEWS.BA

Input your search keywords and press Enter.