Now Reading:
NLP – besplatno info veče održano u hotelu Hills na Ilidži

NLP – besplatno info veče održano u hotelu Hills na Ilidži

Večeras, sa početkom u 18h, u reprezentativnom ilidžanskom Hotelu Hills, udruženje za promociju pozitivnih vrijenosti u društvu “PoduzetniceIN” ogranizovalo je info veče, upoznavanje članica i prijatelja Udruženja sa tehnikom NLP. Šta je to neuro lingvističko programiranje i kakvu primjenu ima u našim živorima, tridesetak prisutnih dama imale su priliku čuti od Šemsudina Zaimovića, cetrificiranog NLP i coach trenera, čovjeka koji  od 2002.godine  živi u svijetu NLP edukacija i svoje znanje nesebično dijeli drugima.

Na samom početku, prisutnima se obratila Adisa Tufo, predsjednica Udruženja, te uz riječi dobrodošlice govorila o razlozima zbog kojih je odlučila da baš ovo veče posvetimo NLP-u.

Nakon njenog obraćanja prisutne dame su pažljivo slušale trenera, koji je uglavnom iz različitih uglova pokušavao da pojasni što više o NLP-u, onoliko koliko je najviše moguće u kratkom roku. Uslijedila je kafica, a poslije kafice trener se nije štedio da govori o svim alatima koji se stiču učenjem i savladavanjem NLP-a.

Meni bi bilo zaista drago kad bi još neka od nas zaplovila morima neurolingvističkog programiranja. To je živa tehnika, koje se razvija iz dana u dan i nudi svojim poznavaocima more novih mogućnosti i znatni kvalitetniji i mirniji život. Miran život nije kad sjedimo na jednom mjestu bez problema; miran život je kad smo u miru sa sobom bez obzira gdje smo i bez obzira koja su vremena. Cijeli naš svijet je u nama, rekla je Tufo, pozivajući prisutne dame da iskoriste vaučer pogodnosti koji se mogao dobiti u toku prezentacije i krenu sa izučavanjem ovih popularnih tehnika.

Sve o Slapovima znanja, Šemsudinu Zaimoviću, NLP-u i terminima NLP i coaching edukacija, možete saznati na www.nlp.ba 

ILIDZANEWS.BA

Input your search keywords and press Enter.