Now Reading:
NEŠTO NAŠE – PRIČA O KREATIVNIM MOMCIMA IZ SARAJEVA

NEŠTO NAŠE – PRIČA O KREATIVNIM MOMCIMA IZ SARAJEVA

Među Sarajlijama je za kratko vrijeme Event Team “Nešto Naše” postao veoma popularan, te na mjestima gdje organizuju događaje zagarantovana je fantastična zabava.

Bakir, Faris, Emir, Tarik i Benjamin su se do sada samo oglašavali kao grupa, a nakon velikog broja zahtjeva za pojedinačne izjave na to su i pristali. 

Faris je oduševljen sa radom organizacije, a kako kaže na ulicama Sarajeva redovno dobija pohvale za rad.

“Nisam se nadao da će sve ovako brzo ići, trenutno radimo na usavršavanju događaja koji će znatno biti bolji u budućnosti”, rekao je Korać Faris, jedan od osnivača organizacije “Nešto Naše”.

Emir je odmah iza njega najavio naredni party koji se održava 22. decembra u klubu 48, na kojem će završiti događaje u ovoj godini. Također je napomenuo da su ekipa i on spremili sve za početak naredne godine.

“Sa partyjem 22. decembra u klubu 48 ćemo završiti našu organizaciju događaja u 2018. godini. Početkom 2019. godine naša organizacija je spremila mnogobrojna iznenađenja, a koja će naši posjetioci uskoro saznati” tajnovito je govorio Emir.

Interesovalo nas je kako je nastala organizacija, te da li se druže i van posla.

“Naravno tako je i nastalo, korak po korak i došli smo do same ideje. A što se tiče drugarstva van posla, naravno, svakodnevno se viđamo i izlazimo. Dok smo u kontaktu 24 sata dnevno”. 

Bakir, Benjamin i Tarik su zaključili razgovor te nas pozvali da se pridružimo u subotu.

trafika.ba
Input your search keywords and press Enter.