Now Reading:
Najava: SEMINAR O PODUZETNIŠTVU NA ILIDŽI

Najava: SEMINAR O PODUZETNIŠTVU NA ILIDŽI

Na ilidži, 6. i 7. aprila o.g. u organizaciji Udruženja za demokratiju, poduzetništvo i kulturu «PoduzetniceIN» biće organizovan edukativni seminar iz oblasti poduzetništva. Radni naslov seminara je «Korak po korak do uspješnog biznisa – put od ideje do realizacije».

Seminar je namjenjen svima koji namjeravaju pokrenuti biznis, ili rekonstruirati postojeći; svima koji se već uplovili u poduzetničke vode, a ne ide mi onako kako su očekivali; ili jednostavno žele naučiti nešto novo. Čak i onima koji samo sanjaju o svom poslovnom projektu, a ne usuđuju se izaći iz svoje «komfor zone».

Potrudili smo se napraviti dobar seminar, te ponuditi bogat sadržaj i edukacije i motivacije za sve polaznike. Dva dana, koliko će trajati seminar je premalo da se kaže baš sve, ali iskustvo koje imam u poduzetništvu i kriznom menadžmentu mi je dalo za pravo da procijenim i odaberem ono što je najvažnije i da to ponudim kao sadržaj Seminara, izjavila je poduzetnica Adisa Tufo, predavač na ovoj privlačnoj edukaciji.

O ovom jedinstvenom događaju više možete saznati na portalu www.poduzetnice.ba.

ILIDZANEWS.BA

Input your search keywords and press Enter.