Now Reading:
Najava: Besplatan seminar turskog brenda o molersko-fasaderskim tehnikama uz nagradnu igru u vrijednosti do 1000,00KM

Najava: Besplatan seminar turskog brenda o molersko-fasaderskim tehnikama uz nagradnu igru u vrijednosti do 1000,00KM

Kompanija DT boje i lakovi u saradnji sa brendom Fawori poziva sve zainteresovane građevinske radnike, molere, te fasadere na besplatan seminar molersko-fasaderskih tehnika koji će se održati u utorak, u Hotelu Hills 5. marta 2019. godine u 18:00h.

Proizvodi i tehnike o kojima će se govoriti na seminaru su većinom vezani za boje za unutrašnje i vanjske površine, paste (glet mase) i osnovni premazi, sintetičke boje (farbe) i premazi, proizvodi na osnovi celuloze, ljepila za pločice, keramiku, hidro i toplotne izlozacije, fasadne sisteme, građevinske hemikalije, kao i tehničke i dekorativne boje.

Od 18:00 sati svi prisutni će moći čuti nešto više o samom brendu te tehnikama korištenja unutrašnjih i vanjskih boja, kao i o korištenju tehničkih i dekorativnih boja. Pored mnogobrojnih gostiju, između ostalih se očekuje  dolazak gostiju iz turskog konzulata, a nakon prezentacije druženje se nastavlja uz večeru.

Organizatori događaja ističu da su za goste obezbjeđeni, pored sticanja novih znanja i vještina i prigodni pokloni učešćem u nagradnoj igri, a u vrijednosti do 1.000,00KM.

Za Sve dodatne informacije i prijave na seminar kontakt broj: +387 63 272 701.

Input your search keywords and press Enter.