Now Reading:
Karate klub “Champion” poziva učenike na “raspust za pamćenje”

Karate klub “Champion” poziva učenike na “raspust za pamćenje”

Obzirom da uskoro počinje raspust za školarce sarajevskih osnovnih i srednjih škola, Karate klub “Champion” iz Ilidže odlučio je organizirati raspust za pamćenje za školarce koji treniraju ili žele trenirati u ovom klubu.

U svom planu i programu rada, treneri karate kluba “Champion” odlučili su ponuditi mnoštvo sadržaja za sve mališane koji trebaju nekoliko ideja kako bi imali raspust za pamćenje. Uz redovne trenažne aktivnosti, planirano je sadržaj upotpuniti aktivnostima i igrama na snijegu i ledu u vidu grudvanja, sankanja, skijanja i klizanja, a pored toga organizovane su i aktivnosti posjeta raznim zabavnim, kulturnim i historijskim atrakcijama u okolini Sarajeva.

“Cilj nam je da zimski raspust sa svojim članovima provedemo u duhu zimskih radosti, te im omogućimo svakodnevne aktivnosti kojima ćemo uljepšati njihov raspust, a s ciljem prezentiranja pozitivnih vrijednosti druženja, saradnje i fizičke aktivnosti. Kroz ovaj plan i program nastojimo uticati na socijalizaciju naših članova i unaprijediti njihove psiho-motoričke sposobnosti”, istakao je trener Mensur Agović.

Plan i program Zimske škole karatea realizirati će se u potpunosti za članove koji treniraju u školi karatea u Blažuju, a kroz samu oranizaciju će biti uključeni i ostale škole karatea u skladu sa svojim kapacitetima.

Više informacija možete potražiti na kontakt telefon +387 60 32 90 558 ili putem kanala društvenih mreža Karate kluba “Champion”.

 

Input your search keywords and press Enter.