Now Reading:
GORSKA SLUŽBA SPAŠAVANJA ILIDŽA: URUČENA ZLATNA PLAKETA ADISI TUFO

GORSKA SLUŽBA SPAŠAVANJA ILIDŽA: URUČENA ZLATNA PLAKETA ADISI TUFO

28.avgust 2019., Ilidža

Danas su predstavnici Gorske službe spašavanja Ilidža, posjetili ilidžansku kompaniju Čip Sistemi i tom prilikom direktorici Adisi Tufo uručili Zlatnu plaketu za nesebiča doprinos i pruženu pomoć u cilju unapređenja uslova za rad GSS.

Mi u kontinuitetu provodimo različite aktivnosti koje se tiču osnaživanja našeg Udruženja i naravno svjesni smo da su svi naši projekti od velikog značaja za širu zajednicu, te mislim da s pravom, pored institucija, očekujemo i podršku privrede i građana. Na sreću mnogi su tu da podrže naš rad, jedna od njih je svakako i kompanija Čip sistemi. S velikom radošću se danas družimo sa gospođom Tufo i od srca joj se zahvaljujemo na podršci koju nam pruža, sa entuzijazmom je rekao gospodin Salem Bilalović, predsjednik Udruženja.

GSS Ilidža sa velikim entuzijazmom i predanošću obavlja sve svoje aktivnosti. Imala sam nekoliko puta priliku da pratim njihov rad i shvatam koliko je od velikog značaja za društvo njihov aktivizam. Toliko uta su već učestvovalu u spašavanju života naših sugrađana. Nikada ne možemo znati kada nam mogu zatrebati, a značajno je što su tu i što su spremni i obučeni da djeluju kad god i gdje god zatreba, izjavila je Tufo. Naravno zahvaljujem se GSS i predsjedniku Bilaloviću na ovom priznanju, ali i na ukazanoj prilici da budem dio još jedne pozitivne priče, dodala je na kraju.

Bilo gdje, bilo kada… Anywhere, anytime … misija GSSuBiH je stvaranje uvjeta za razvoj kvalitete svih kategorija spašavanja u nepristupačnim područjima i podizanje razine sigurnosti svih građana Bosne i Hercegovine. * * * The mission of GSSuBiH is to create conditions for development of the quality of all categories of rescue in inaccessible areas and to raise the level of security of all citizens of Bosnia and Herzegovina.

ILIDZANEWS.BA

 

 

Input your search keywords and press Enter.